Kuukausi kului nopeasti. Nopeammin kuin Michelle oli kuvitellut. Hänen pahoinvointinsa jatkuivat entistä voimakkaimpina. Hänen täytyi saada tietää oliko hän...

Michelle ei ollut uskoa silmiään, kun näki raskaustestin tuloksen. Positiivinen! Hän miltei pyörtyi. Hän katsoi monta kertaa ohjeesta, että punainen tarkoitti varmasti positiivista. "Tää... Tää ei voi olla totta.." Michelle häkeltyi. Hän odotti lasta! Mutta milloin hän oli... Niin.. Silloin sairaalassa... Kun hän ja Bill.. "Ja Bill on sairaalassa..." Michelle huokaisi raskaasti ja painoi päänsä vessan seinään. Bill ei ollut vielä siinä kunnossa, että se edes tietäisi tästä maailmasta mitään. Ei kai se edes tajunnut, jos sitä tervehti. Lääkityksen takia Billin kanssa ei voinut kommunikoimaan mitenkään. "Michelle...? Ootko sä siellä?" Joanna huhuili. Michelle säpsähti ja nousi nopeasti ylös. "J-Joo... Oon mä..." Michelle änkytti. "Simone tuli yllätysvierailulle! Tuu jo tervehtimään!" Joanna hihkaisi oven takaa. Michelle odotti, että askeleet olivat kaikonneet olohuoneeseen. Sitten vasta hän uskalsi hengittää. Mitä hän tekisi? Milloin hän kertoisi Joannalle ja Tomille? Miten he suhtautuisivat siihen? Mitä jos Bill ei koskaan paranisi ja lapsi joutuisi elämään ilman isää? Aborttia Michelle ei halunnut... Se oli varmaa...! Michelle pudotti testin roskakoriin, avasi oven pestyään kätensä ja meni muiden luo.

"Miksi te ette kertoneet?!" Simone kysyi hymy huulillaan. "Kertoneet mitä..?" Tom kysyi. "Iloista uutista!" Simone nauroi. "Ilouutista...?" Joanna toisti. "Vihdoinkin minusta tulee mummi!" Simone naurahti ja riensi halaamaan Tomia ja Joannaa. "Turha teidän on enää teeskennellä!" Simone sanoi hymyillen. "Mummi?! Äiti, ei Joanna oo raskaana! Mistä sä niin päättelit?" Tom kysyi kummastuneena. "No kenen se testi sitten tuolla roskakorissa on..?" "Testi..? Roskakorissa..?" Joanna toisti. "Mut eihän me edes olla..." "Ei niin!" Joanna puuttui Tomin puheeseen. Samalla Joannan päässä alkoi raksuttaa. "Michelle..." Joanna kuiskasi. "Mitä Michellestä?" Simone kysyi. "Mitä? Etkai sä nyt tarkota että... Mutta kelle..? Eihän Michelle edes seurust..." "Billille!" Joanna huudahti. "Mitä?!" Simone kiljaisi. Tom ei saanut sanaa suustaan. "Mun pitää jutella sille..!" Joanna ei itsekkään voinut uskoa omia ajatuksiaan. Asia täytyi varmistaa. Hän lähti oitis yläkertaan ja koputti Michelle huoneen ovelle. "Michelle! Oletko sä raskaana?!" Joanna kysyi kun astui huoneeseen. Michelle nosti katseensa kirjasta. Hän katsoi Joanna totisena. "Mistä... Mistä sä sait tietää..?" Michelle kysyi. "Simone löysi vessasta raskaustestin.." Joanna huokaisi ja istahti Michellen sängylle. "Mä en itekkään saanut tietää, ku vasta pari tuntia sitten.." Michelle sanoi hiljaa. Joanna nyökkäsi vaitonaisena. "Mitä mä teen..?" Michelle kysyi ja katsoi Joannaa. "En mä tiedä... Se on sun oma päätös, joka sun on tehtävä yksin."

Aika... Se kuluu niin nopeasti. Se kaversi muutoksen juovia jokaisen elämään. Billin, Michellen, Tomin ja Joannan. Kaikkien heidän elämäänsä..

Joannan elämä oli säpäleinä. Eräänä iltana Tom oli tunnustanut, että hän oli pettänyt Joannaa. Joanna ei osannut sanoa mitään, vaan sulkeutui katkerasti kuoren sisään. Miksi hän oli ollut niin sokea? Miksei hän ollut huomannut? Joko hän oli tyhmä tai Tom oli mestarivalehtelija.. Joanna ei kestänyt Tomin selityksiä siitä, kuinka tapahtumasta oli jo aikaa ja että Tom rakasti vain Joannaa. Hän lupaili jopa kihlasormusta vaikka heti, jos Joanna antaisi anteeksi. Joanna ei vain voinut antaa anteeksi.. "Ehkä jonain päivänä.." Joanna oli sanonut Tomille, kun hän pakkasi laukkujaan. Siitä päivästä lähtien hän oli tukeutunut viinaan, vaikka tiesi että se ei hyödyttäisi mitään. Joanna rakasti edelleen Tomia koko sydämmestään, mutta hän vain halusi hetken miettiä asioita. Yksin.

Yksin... Tom ajatteli hiljaa kun käveli kotiin sairaalasta. Hän oli juuri saanut tietää jotain kamalaa.. Tomin päänsäryt olivat jatkuneet jo vuoden. Lisäksi hän oli alkanut voimaan pahoin ajoittain, hän oli koko ajan väsynyt ja hänen ruokahalunsa oli kadonnut.. Tom oli päättänyt mennä lääkäriin. Lääkäri tutki Tomia aikansa, eikä pystynyt selvittämään Tomin oireiden syytä. Tom meni verikokeisiin ja verikokeiden kautta jatkotutkimuksiin, missä selvisi että hänellä oli HIV. Tom halusi pitää asian omana tietonaan. Hän ei halunnut murskata Joannan sydäntä enää uudestaan.

Uudestaan.. Michelle nyyhkäisi kun näki Billin tuijottavan seinää. Hän oli saanut pojan, nimeltä Lucas. Lucasilla oli samanlaiset silmät kuin Billillä.. He olivat niin samanlaisia. Uudestaan Bill oli muuttunut samanlaiseksi... Samanlaiseksi olioksi, jonka kanssa ei pystynyt puhumaan tai ylipäätään kommunikoimaan. Hän kun niin toivoi, että he kaikki kolme voisivat olla ihan tavallinen perhe ja että hän saisi pian pitää Billiä sylissään ilman minkäänlaista pelkoa.. Pelkoa joka oli niin heikko, hauras... Ja havoittuva.

Haavoittuva. Se hän oli... Bill ajatteli. Mikä hänen oikein oli?! Miksi hän oli täällä? Kuka hän oli..? Kuka oli se häntä veljeksi kutsuva mies? Kuka oli se nainen hänen kanssaan..? Lisäksi hänen luonaan oli käynyt kaksi miestä jotka sanoivat koko ajan että he aloittavat uuden levyn tekemisen heti, kun hän oli parantunut. Myös eräs vanhempi nainen oli käynyt pari kertaa, ja itkenyt.. "Miksi juuri Bill?! Miksi juuri minun poikani?!" hän oli nyyhkyttänyt. Entä kuka oli se tyttö, joka saattoi tuijottaa monta tuntia ikkunan takana tuijottamassa häntä pienen lapsen kanssa...? Hänestä tuntui, että hän oli nähnyt nämä kaikki ihmiset joskus mutta hän ei saanut mieleensä missä ja milloin.. Hän oli kuullut hoitajien sanovan häntä Billiksi. Hoitajilla oli aina isoja, mustapukuisia miehiä mukanaan jotka jäivät ovelle ja tuijottivat häntä kuin jotain saastaa. Kaikki tuntuivat pelkäävän häntä... Miksi? Mitä pahaa hän oli tehnyt?

 

----------------------

Eli siis nopeutin tapahtumia taas vaihteeksi.. 8DD Tuntuu että te ette pysy yhtään mun perässä... x"DD Välillä mennään ihan normivauhtia, sitte mennään taas yhtäkkiä kuukausi pari eteenpäin... Koittakaa kestää.. :P